Bug when upgrading

Do you have any issues? Don't hesitate to tell us about it.
Post Reply
User avatar
TheFennekin
Inhabitant of a Planet
Reactions:
Posts: 1486
Joined: Thu Aug 24, 2017 11:17
Location: Here
Plugins: Show
Version: Beta
Phone: Samsung Galaxy Tab4

Bug when upgrading

Post by TheFennekin » Sun Oct 15, 2017 8:35

@Lobby[Posts][PM], what is this?
what is this.png
410Bus routes!

The Fennekin in Dark Cyan?
Anyone?
:mine Plugin pack by me coming soon! :plugin

User avatar
JustAnyone
Inhabitant of a Planet
Reactions:
Posts: 1435
Joined: Sun Jul 23, 2017 12:45
Location: Space Station 478B
Plugins: Show
Version: Beta
Phone: Xiaomi Redmi 3s

Re: Bug when upgrading

Post by JustAnyone » Sun Oct 15, 2017 8:43

Broken texture?
President of Domkisas
Founder and owner of DSA
Official TheoTown discord manager
I will reply if someone says ANYONE
Developer of Plugin Creator.

User avatar
Bearbear65
Inhabitant of a Supercluster
Reactions:
Posts: 3901
Joined: Fri Feb 10, 2017 14:53
Location: Earth
Plugins: Show
Version: Beta
Phone: Asus zenpad 10

Re: Bug when upgrading

Post by Bearbear65 » Sun Oct 15, 2017 9:27

Cookie
ImageJust my opinion

User avatar
CommanderABab
Inhabitant of a Universe
Reactions:
Posts: 4763
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Re: Bug when upgrading

Post by CommanderABab » Sun Oct 15, 2017 11:12

Construction of the sunshade.
410 :bp 410Currently using beta 410. 410 What's new? Your plugin can change weather! :)
ImageTelegram - t.me/
🆎️🆎️🆎️🆎️Commander🆎️🆎️

User avatar
Matison55557
Inhabitant of a Universe
Reactions:
Posts: 4228
Joined: Mon Jul 04, 2016 18:49
Plugins: Show
Version: Beta
Phone: Huawei P9 lite mini

Re: Bug when upgrading

Post by Matison55557 » Sun Oct 15, 2017 11:32

A purple line
410410
    graph.org/telegraph
🔸5️⃣5️⃣5️⃣5️⃣7️⃣🔸

User avatar
Josh
Graphic designer
Reactions:
Posts: 2150
Joined: Sat Mar 11, 2017 19:20
Location: First tell your location...
Plugins: Show
Version: Beta

Re: Bug when upgrading

Post by Josh » Sun Oct 15, 2017 18:40

A lost line, calling for his mom
Proud TheoTown player sinds update 1.1.50

Creator of Aldorria, Covinton Empire, West Country, Sunnydale

Save nature, before it kills you🌲

User avatar
CommanderABab
Inhabitant of a Universe
Reactions:
Posts: 4763
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Re: Bug when upgrading

Post by CommanderABab » Sun Oct 15, 2017 20:16

Must be device dependent. It doesn't show on mine.
410 :bp 410Currently using beta 410. 410 What's new? Your plugin can change weather! :)
ImageTelegram - t.me/
🆎️🆎️🆎️🆎️Commander🆎️🆎️

User avatar
Republic of Canada
Metropolitan
Reactions:
Posts: 135
Joined: Mon Sep 25, 2017 23:18
Location: Toronto,Canada
Plugins: Show
Version: Beta
Phone: Samsung Galaxy Tab 3

Re: Bug when upgrading

Post by Republic of Canada » Mon Oct 16, 2017 13:50

In my game the line was flashing
What should I write here

User avatar
TheFennekin
Inhabitant of a Planet
Reactions:
Posts: 1486
Joined: Thu Aug 24, 2017 11:17
Location: Here
Plugins: Show
Version: Beta
Phone: Samsung Galaxy Tab4

Re: Bug when upgrading

Post by TheFennekin » Fri Oct 20, 2017 6:11

Maybe just a bug or something else
410Bus routes!

The Fennekin in Dark Cyan?
Anyone?
:mine Plugin pack by me coming soon! :plugin

User avatar
Lobby
Developer
Reactions:
Posts: 2583
Joined: Sun Oct 26, 2008 12:34
Plugins: Show
Version: Beta
Phone: S7 edge

Re: Bug when upgrading

Post by Lobby » Fri Oct 20, 2017 20:05

It's a problem with floating point number precision on your GPU. I have a quick and dirty fix for it, but you may see the general problem more often :mine
...Have a nice stay

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest