My transport aint working.

Here we talk about TheoTown in general.
User avatar
Jayden3
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 268
Joined: Tue Oct 31, 2017 7:16
Location: Cali
Plugins: Show
Phone model: ios jk

My transport aint working.

Post by Jayden3 » Thu Nov 23, 2017 1:44

My buses are working. Railways kind of work but no one uses them. Trams dont work either.. I want like trains, taxis and Monorail. Also tunnels. Hope lobby makes them in a update. Or pulgin.
Im back from 3 months of not being in forum.


FROM AMERICO

User avatar
KINGTUT10101
1,000,000 inhabitants
Reactions:
Posts: 1764
Joined: Thu Jul 07, 2016 22:50
Location: 'Merica
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Moto Z Force Droid

Re: My transport aint working.

Post by KINGTUT10101 » Thu Nov 23, 2017 2:11

The trams work fine for me. Make sure you have the latest version.

User avatar
Jayden3
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 268
Joined: Tue Oct 31, 2017 7:16
Location: Cali
Plugins: Show
Phone model: ios jk

Re: My transport aint working.

Post by Jayden3 » Thu Nov 23, 2017 2:24

hope it doesent delete my old lines.
Im back from 3 months of not being in forum.


FROM AMERICO

User avatar
Jayden3
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 268
Joined: Tue Oct 31, 2017 7:16
Location: Cali
Plugins: Show
Phone model: ios jk

Re: My transport aint working.

Post by Jayden3 » Thu Nov 23, 2017 2:26

Wait i got that version theres no new one. I never see trams
Im back from 3 months of not being in forum.


FROM AMERICO

User avatar
22Alpha
Inhabitant of a Conurbation
Reactions:
Posts: 431
Joined: Sat Sep 23, 2017 14:29

Re: My transport aint working.

Post by 22Alpha » Thu Nov 23, 2017 4:18

@Jayden3 , wait for Kingtut's review on my modification. It will be just like the raised railway.
United we stand
Divided we fall

User avatar
Jayden3
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 268
Joined: Tue Oct 31, 2017 7:16
Location: Cali
Plugins: Show
Phone model: ios jk

Re: My transport aint working.

Post by Jayden3 » Thu Nov 23, 2017 5:08

So you made a plugin?
Im back from 3 months of not being in forum.


FROM AMERICO

User avatar
22Alpha
Inhabitant of a Conurbation
Reactions:
Posts: 431
Joined: Sat Sep 23, 2017 14:29

Re: My transport aint working.

Post by 22Alpha » Thu Nov 23, 2017 9:16

@Jayden3 , experimented. Wait for it.
United we stand
Divided we fall

User avatar
Jayden3
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 268
Joined: Tue Oct 31, 2017 7:16
Location: Cali
Plugins: Show
Phone model: ios jk

Re: My transport aint working.

Post by Jayden3 » Thu Nov 23, 2017 22:23

Train, monorail?
Im back from 3 months of not being in forum.


FROM AMERICO

User avatar
Jayden3
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 268
Joined: Tue Oct 31, 2017 7:16
Location: Cali
Plugins: Show
Phone model: ios jk

Re: My transport aint working.

Post by Jayden3 » Fri Nov 24, 2017 23:23

I want taxis and trains but not too long.
Im back from 3 months of not being in forum.


FROM AMERICO

User avatar
22Alpha
Inhabitant of a Conurbation
Reactions:
Posts: 431
Joined: Sat Sep 23, 2017 14:29

Re: My transport aint working.

Post by 22Alpha » Sat Nov 25, 2017 1:01

@Jayden3 you can find the taxis at the showcase menu. The train that you want issss... one cargo?
United we stand
Divided we fall

User avatar
Jayden3
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 268
Joined: Tue Oct 31, 2017 7:16
Location: Cali
Plugins: Show
Phone model: ios jk

Re: My transport aint working.

Post by Jayden3 » Sat Nov 25, 2017 7:31

i want like Monorails which is Train but tunnels.
Im back from 3 months of not being in forum.


FROM AMERICO

User avatar
Jayden3
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 268
Joined: Tue Oct 31, 2017 7:16
Location: Cali
Plugins: Show
Phone model: ios jk

Re: My transport aint working.

Post by Jayden3 » Sat Nov 25, 2017 22:22

Subways?
Im back from 3 months of not being in forum.


FROM AMERICO

User avatar
JustAnyone
Feature manager
Reactions:
Posts: 2293
Joined: Sun Jul 23, 2017 12:45
Location: Pickle Jar
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Picklephone XP 5

Re: My transport aint working.

Post by JustAnyone » Sun Nov 26, 2017 19:45

KINGTUT10101 wrote:
Thu Nov 23, 2017 2:11
The trams work fine for me. Make sure you have the latest version.
Traffic level breaks car spawner.

User avatar
KINGTUT10101
1,000,000 inhabitants
Reactions:
Posts: 1764
Joined: Thu Jul 07, 2016 22:50
Location: 'Merica
Plugins: Show
Version: Beta
Phone model: Moto Z Force Droid

Re: My transport aint working.

Post by KINGTUT10101 » Sun Nov 26, 2017 20:20

Turn down the traffic then.

User avatar
Jayden3
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 268
Joined: Tue Oct 31, 2017 7:16
Location: Cali
Plugins: Show
Phone model: ios jk

Re: My transport aint working.

Post by Jayden3 » Sun Nov 26, 2017 21:07

Idk how to
Im back from 3 months of not being in forum.


FROM AMERICO

User avatar
CommanderABab
Inhabitant of a Multiverse
Reactions:
Posts: 6364
Joined: Tue Jun 07, 2016 21:12
Plugins: Show
Version: Beta

Re: My transport aint working.

Post by CommanderABab » Sun Nov 26, 2017 22:24

Go to the settings, other.

You will find traffic options there.

You will probably have to save the map and reenter, if you are currently playing a map, to see the difference.
517517Currently using beta 517. 517 What's new? :)
Lua!
:)

Telegram - t.me/
🆎️🆎️🆎️🆎️Commander🆎️🆎️

User avatar
Jayden3
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 268
Joined: Tue Oct 31, 2017 7:16
Location: Cali
Plugins: Show
Phone model: ios jk

Re: My transport aint working.

Post by Jayden3 » Mon Nov 27, 2017 3:04

wtf is traffic volume?
Im back from 3 months of not being in forum.


FROM AMERICO

User avatar
Jayden3
Inhabitant of a Megacity
Reactions:
Posts: 268
Joined: Tue Oct 31, 2017 7:16
Location: Cali
Plugins: Show
Phone model: ios jk

Re: My transport aint working.

Post by Jayden3 » Mon Nov 27, 2017 3:05

i set it to 75%
Im back from 3 months of not being in forum.


FROM AMERICO

Post Reply Previous topicNext topic

Return to “Game Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests